Skriv til os

Forsikringsskader

Forsikringsskader – har din bil fået en skade?

Hvis du har været så uheldig, at din bil har fået en eller flere skader, står vi klar til at hjælpe dig tilbage på landevejen igen. Hos CD Auto kan vi udføre alle typer af forsikringsskader på alle typer af biler, uanset om du har en personbil eller en varevogn. Vi udfører forsikringsskader for alle forsikringsselskaber, hvilket betyder, at der altid er hjælp at hente hos os. Vores mangeårige erfaring med forsikringsskader sikrer, at din bil er i gode hænder, når skaderne skal udbedres på vores autoværksted.

Vi kan hjælpe med det hele
Hvad enten skaden indebærer buleopretning, polering af mindre ridser, udskiftning af ruder eller noget helt andet, kan vi tage hånd om problemet.
Vi hjælper dig gennem hele processen, så det hele foregår så gnidningsfrit som muligt. Du skal bare komme med bilen, så ordner vi resten.
Ligeledes stiller vi en gratis lånebil til rådighed, så du kan klare dine gøremål, mens vi arbejder på forsikringsskaderne.

Skal vi hjælpe dig?

Vi står altid parate til at hjælpe dig, hvis du skulle være så uheldig, at din bil har været udsat for en skade. Uanset om du er privat eller erhvervsdrivende, kan vi tage imod din bil. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 97 22 01 12 eller komme forbi vores adresse på Maribovej 1 i Herning – så tager vi hånd om sagen!

Vi har også helt egen dækcenter, hvor du kan få nye dæk, der passer til din bil!