Skriv til os

Dækcenter

Køb nye dæk i Herning

Hos CD Auto står vi til rådighed, hvis din bil trænger til nye dæk. Hvad enten det drejer sig om køb af nye sommerdæk eller vinterdæk, opbevaring af dine dæk eller vejledning omkring valg af dæk, kan vi hjælpe dig. I forlængelse af vores autoværksted, har vi vores eget dækcenter, hvor du kan få opbevaret dine sommer- eller vinterdæk, hvis du ikke har pladsen til det i hjemmet. Vi har et bredt udvalg af alle dækmærker til meget konkurrencedygtige priser. Desuden har vi de fleste modeller fra Continental på lager.

Vi har et stort udvalg af dæk inden for
Vinterdæk
Sommerdæk
Helårsdæk
Sportsdæk

Rådgivning til de rigtige bildæk
Er du på udkig efter køb af nye dæk, og er i tvivl om, hvilket sæt der passer til din bil? Så kan vi hjælpe dig! Vi har en stor viden omkring alle typer af bildæk, og tager gerne en snak med dig, hvis du ikke ved, hvilken type du skal vælge. Vores udgangspunkt er dine behov, hvor vi i fællesskab finder frem til, hvilke dæk der matcher dine ønsker og din bil. Ydemere har vi professionelle maskiner til montering og afbalancering af dine eksisterende eller nye dæk.

Vi står altid klar med et godt tilbud på dine nye dæk og du kan trygt købe dine næste dæk hos os.

Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål til vores dæk? Eller ønsker du at høre mere om dine muligheder hos os? Så er du velkommen til at ringe på telefon 97 22 01 12, hvor vi med glæde tager en snak om dine behov. Du er naturligvis også velkommen forbi vores adresse på Maribovej 1 i Herning.